BEZPIECZNE APARTAMENTY i DOMKI - Covid-19

Opinions

Add opinion
Opinions
Average
2020-07-13 08:49:08
Cleanliness of apartment
Standard of equipment
Localization
Condition of building
Compatibility with description
Service
10.0/10.0
2018-09-23 06:17:21
Cleanliness of apartment
Standard of equipment
Localization
Condition of building
Compatibility with description
Service
9.5/10.0
2018-04-10 09:29:32
Cleanliness of apartment
Standard of equipment
Localization
Condition of building
Compatibility with description
Service
10.0/10.0
Anna
Nowogrodziec
2017-10-11 20:21:54
Cleanliness of apartment
Standard of equipment
Localization
Condition of building
Compatibility with description
Service
Spędziliśmy tutaj tydzień i brak mi słów by opisać to miejsce,to bajka w każdym tego słowa znaczeniu.Cudownie urządzone i wyposażone mieszkanie, cieplutko, widok bezcenny,te kolory jesienne i białe szczyty powalały.Aż żal było odjeżdżać.Wrócimy na pewno!!!! Dziękujemy!!!
10.0/10.0
Apartament Rustykalny Tatra View
Kościelisko
2015-09-29 11:33:11
Cleanliness of apartment
Standard of equipment
Localization
Condition of building
Compatibility with description
Service
Widok z okien i tarasu jest jak z bajki. Byłam drugi raz i wrócę napewno 3,4 .... i kolejny raz. Polecam wszystkim ☺
10.0/10.0
apartament rustykalny
Kościelisko
2015-09-14 20:24:33
Cleanliness of apartment
Standard of equipment
Localization
Condition of building
Compatibility with description
Service
Polecam pobyt bardzo udany. Apartament pięknie położony , czysty , kontakt z obsługą bardzo dobry. Super miejsce dla rodziny z dziećmi. 100% satysfakcji.
10.0/10.0
Rustykalny
2015-01-12 13:21:45
Cleanliness of apartment
Standard of equipment
Localization
Condition of building
Compatibility with description
Service
Apartament bajeczny ,przemiła pani rezydent ,widoki z salonu zapierają dech ,po prostu bajka
10.0/10.0
2015-01-03 13:26:25
Cleanliness of apartment
Standard of equipment
Localization
Condition of building
Compatibility with description
Service
10.0/10.0
Rustykalny
Kościelisko
2014-12-20 00:32:23
Cleanliness of apartment
Standard of equipment
Localization
Condition of building
Compatibility with description
Service
;)
8.7/10.0
Rustykalny
Kościelisko
2014-10-15 21:11:40
Cleanliness of apartment
Standard of equipment
Localization
Condition of building
Compatibility with description
Service
Tylko ten i żaden inny. Posiada wszystko czego pragnie się doznać na wakacjach. Dziękujemy i polecamy gorąco
10.0/10.0
Apartament Rustykalny
Kościelisko/Zakopane
2014-08-22 09:15:19
Cleanliness of apartment
Standard of equipment
Localization
Condition of building
Compatibility with description
Service
Piękne miejsce, piękny widok z salonu na Giewont, lokalizacja dla mnie super - z dala od miejskiego zgiełku. Można wypocząć w komfortowych warunkach. Szczerze polecam, bo ja na pewno wrócę...
9.7/10.0
Ewa
Krypy
2014-03-17 22:44:59
Cleanliness of apartment
Standard of equipment
Localization
Condition of building
Compatibility with description
Service
Przepiękne widoki na góry, cisza spokój i wygoda, idealne miejsce na odpoczynek Polecam wszystkim
10.0/10.0
MAGDALENA
Ochojno
2014-02-04 12:39:21
Cleanliness of apartment
Standard of equipment
Localization
Condition of building
Compatibility with description
Service
10.0/10.0
Lena
Zwoleń-Radom
2013-12-09 10:50:27
Cleanliness of apartment
Standard of equipment
Localization
Condition of building
Compatibility with description
Service
Wszystko dopięte na ostatni guzik, wspaniałe warunki na wypoczynek, komfortowo, czysto, piękny widok za oknem. Wspaniale :-)
10.0/10.0
Rustykalny
Kościelisko
2013-12-04 15:39:56
Cleanliness of apartment
Standard of equipment
Localization
Condition of building
Compatibility with description
Service
Piękne widoki , miła i profesjonalna obsługa .Apartament urządzony ze smakiem i bardzo dobrze wyposażony.
10.0/10.0
Monika Dusza
Michrówek
2013-11-09 18:36:48
Cleanliness of apartment
Standard of equipment
Localization
Condition of building
Compatibility with description
Service
Wspaniałe miejsce, właśnie wróciliśmy.Przepiękna panorama prawie jak z Gubałówki.Dużo miejsca na tarasie dla dzieci.Apartament idealny. Jeszcze raz serdecznie Dziękujemy za wspaniały wypoczynek, polecamy wszystkim.
10.0/10.0
Apartament Rustykalny
Kościelisko
2013-08-22 16:33:13
Cleanliness of apartment
Standard of equipment
Localization
Condition of building
Compatibility with description
Service
Wystrój apartamentu dopracowany z dbałością o najmniejszy szczegół. Piękny widok - nie tylko na Giewont. Dla mnie to miejsce z duszą a takie lubię i do takich chcę wracać. Polecam.
9.3/10.0
Apartament RUSTYKALNY
Kościelisko
2013-05-10 12:07:40
Cleanliness of apartment
Standard of equipment
Localization
Condition of building
Compatibility with description
Service
Chciałem podziękować za wspaniały pobyt i wypoczynek.Jest komfortowo,czysto i pachnie nowością, widok z salonu niepowtarzany na Giewont. Pani Rezyden miła i pod telefonem wrazie potrzeby.byliuśmy miesiąc temu i napewno wrócimy. Pozdrawiam R.S.
9.7/10.0
Apartament Rustykalny
Zakopane / Kościelisko
2013-02-06 09:51:13
Cleanliness of apartment
Standard of equipment
Localization
Condition of building
Compatibility with description
Service
CUDOWNE miejsce na rodzinny wypoczynek, przepiękne wnętrza , widok bezpośrednio na Giewont. Doskonała lokalizacja,cisza, spokój. Aż żal było wyjeżdżać. Serdecznie Polecam!
10.0/10.0
9.8/10.0
go back

Contact

Zakopane Apartamenty

ul.Krupówki 43 , 34 500 Zakopane.
tel.+48 660 999 111
     +48 18 20 010 84
     +48 603 091 780
fax.+48 185 412 214
email : zakopaneapartamenty@gmail.com

 

You can make the down or full payment here:


Apartament name and reservation dates